1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

COD on DIS

Discussion in 'New A3/S3 (8V Chassis)' started by PDA3, Mar 24, 2014.

  1. PDA3

    PDA3 Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    65
    Likes Received:
    8
    Hi all

    Is it possible to show when the COD cuts in via the DIS?

    Thanks
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. cuke2u

    cuke2u Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    2,740
    Likes Received:
    584
  4. Mike071288

    Mike071288 Active Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    286
    Likes Received:
    26
    If you have the on board computer up with the average mpg at the bottom, it say when its in 2 cylinder mode.
     
  5. AJB

    AJB Member

    Joined:
    Apr 3, 2013
    Messages:
    152
    Likes Received:
    24
    As cuke2u said, this works on some and not others. Mine didn't have that display, but I enabled it with VCDS and it now behaves as you say.
     
  6. cuke2u

    cuke2u Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    2,740
    Likes Received:
    584
    I think this appeared on cars late 2013...
     
  7. madrussa

    madrussa Member

    Joined:
    Jan 29, 2014
    Messages:
    80
    Likes Received:
    39
    I was thinking that someone wanted to play Call of Duty on their DIS... :eek:
     
  8. PDA3

    PDA3 Member

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    65
    Likes Received:
    8
    Aha, thanks guys I found the option on the DIS. Wish I could have it showing with the speedo tho, as I'm starting to get OCD staring at the mpg!
     
  9. Afizzypop

    Afizzypop New Member

    Joined:
    Nov 24, 2013
    Messages:
    10
    Likes Received:
    15
    Does anyone have a picture of the display in 2 v 4 cylinder modes?
     
  10. LuisM

    LuisM Active Member

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    101
    Likes Received:
    31
    Here's the display in 2-cyl mode. I just took the picture today. It's in Spanish but it's easy to figure out. Sorry for the blurriness but hey, I was driving! :)

    In 4-cyl, the "2 cylinder mode" indication is replaced by the standard one: total and partial mileage, if memory serves.

    IMAG0204.jpg
     

    Attached Files:

Share This Page