1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cluster removal

AudiLeon Nov 25, 2009

  1. AudiLeon

    AudiLeon Well-Known Member VCDS Map User

    Messages:
    2,160
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    63
    I need to do abit of an investigation on my clusters, i suspect to do so they will need to come out.

    Big job?
     
  2. docurley

    docurley Moderator Staff Member Moderator

    Messages:
    4,060
    Likes Received:
    82
    Trophy Points:
    48
    Here you go

     
  3. AudiLeon

    AudiLeon Well-Known Member VCDS Map User

    Messages:
    2,160
    Likes Received:
    144
    Trophy Points:
    63
    Nice one fella! I found a A3 manual which did the trick too, but that is very usefull too!

    My investigation is over...
     
  4. g60jet

    g60jet Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Did you disconnect the battery when doing this, and do you know if the car still locked? I'm having my cluster speaker repair next week and need lock the car while its out.
     
  5. SmoothAssault

    SmoothAssault Will design for mods

    Messages:
    822
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    There are key holes to manually lock all the doors. The drivers one is obviously on the door handle, but all the others are close to the location of the child lock. Remove the black plastic caps, slot your key in, close the door and it should be locked.

    It doesn't feel like much has happened when you slot the key in, but it does work.
     
  6. g60jet

    g60jet Member

    Messages:
    145
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Thanks just need to get this sorted now, I'm off to Cluster repairs soon.
     
  7. martinhageberg

    martinhageberg New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How did you remove the speaker from the cluster? there is a conector between the cluster and the speaker? or you have to solder?
     
  8. wyliss

    wyliss Member

    Messages:
    286
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    My speedo is giving false readings.
    I have disconnected the battery for a reset and for a while it works.
    After say .5 day it sticks on 40 and starts from there, weird.
    Any resolution to this?
     

Share This Page