1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Climate control

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by greytsport1, Dec 22, 2004.

  1. greytsport1
    Offline

    greytsport1 Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    [Dec 22, 2004]
    The climate control on my car seems to have stopped working, on LO it is cold but from 18 degrees c upwards it is red hot. I recently had a new thermostat and housing after the engine was overheating any ideas???
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. CJ A4
    Offline

    CJ A4 Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    [Dec 22, 2004]
    No but i think mine is starting to go the same way. At 19.5 or even 18.5 it pumps like its on full for about 5 minutes before starting to cool down. Think a trip to the stealers is in order!
    #2
  4. imported_ronny
    Online

    imported_ronny Guest

    [Dec 29, 2004]
    Mine is the same its weird, put it on Auto though and its fine.

    I recken its just the climate system, my old B5 climate was better.

    Try sticking it on Auto and setting 18c on both displays, you will find it doesnt get half as hot
    #3
  5. greytsport1
    Offline

    greytsport1 Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    [Dec 29, 2004]
    ill give that a try, thanks, id agree abut the b5 control but that only had one screen instead of the three!!!
    #4

Share This Page