1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Climate Control Problem

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by adjturbo, Nov 7, 2003.

  1. adjturbo
    Offline

    adjturbo Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    [Nov 7, 2003]
    My friend has got a '96 A4 1.8Se with climate control, every now and again the unit displays go blank. all symbols disapear from the sceen but the airflow remains on. Anyone got any ideas?

    Cheers /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif
    Adam
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 22, 2014]

  3. excursion
    Offline

    excursion Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    [Nov 7, 2003]
    Common problem with the earlier control units unfortuantely.
    #2
  4. adjturbo
    Offline

    adjturbo Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    [Nov 7, 2003]
    is there a fix for it?
    #3
  5. adjturbo
    Offline

    adjturbo Member

    Joined:
    Sep 2, 2003
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    [Nov 8, 2003]
    ok cheers, will let him know. would of thought that its not goin to be cheap.

    Adam
    #4
  6. excursion
    Offline

    excursion Member

    Joined:
    Feb 25, 2003
    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    [Nov 8, 2003]
    Second hand /ubbthreads/images/graemlins/wink.gif
    #5
  7. qA4Blake
    Offline

    qA4Blake New Member

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    [Dec 27, 2003]
    can you tell me why you dont like the V8 S4 or are you joking. I am looking at a trade in on one
    #6

Share This Page