1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Classifies access denied

Discussion in 'Forum Support' started by Macdoon, Apr 23, 2012.

  1. Macdoon

    Macdoon Well-Known Member
    Gold Supporter Audi A4

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    510
    Hi Mods

    Just tried to access the classifieds section, but got this message !!!

    [h=2]Message[/h]Macdoon, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Macdoon

    Macdoon Well-Known Member
    Gold Supporter Audi A4

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,800
    Likes Received:
    510
    Can anyone help, still no access to classifieds
     
  4. pioneer181

    pioneer181 Torque talks

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Theres 2 tabs at the top for classifieds. The one in the middle does the same message foe me. Try the one on the right as this works fine
     
  5. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,083
    The admins are playing about with it at the moment I think.
    There has been some odd going ons.

    EDIT:=-
    The one on the right works but the one on the left does not.
     
  6. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator TeamMisano Gold Supporter quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,421
    Likes Received:
    3,709
    Have you managed to post yet?
     
  7. damo.h

    damo.h DVLA Say it's Black

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    3,610
    Likes Received:
    66
    never mind that.....pioneer how big is your sig pic :faint:
     
  8. pioneer181

    pioneer181 Torque talks

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    HAHA. I know Damo. I don't know how to make it smaller. Prey tell
     
  9. ScottD3

    ScottD3 I want your faulty electronics
    Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,274
    Likes Received:
    1,083
    Photobucket will resize it for you.

    open image, cursor to top of image, look for edit menu (I think) and resize and pick your size.
    400 wide and 100 high I think are the rules.
     
  10. pioneer181

    pioneer181 Torque talks

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Thanks Scott. Hopefully it looks better now
     
  11. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator TeamMisano Gold Supporter quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,421
    Likes Received:
    3,709
    Yes Scott, your correct. :)
     
  12. pioneer181

    pioneer181 Torque talks

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Well....it looks like I've managed to delete and can't put it back in.
     
  13. damo.h

    damo.h DVLA Say it's Black

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    3,610
    Likes Received:
    66
    Oh no, sorry fella :lmfao: yeah as Scott said mate then copy and paste img tags don't need to use the pic icon that way
     
  14. Johnny Bravo

    Johnny Bravo 6+1 Gears
    Bronze Supporter

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    874
    Likes Received:
    64
    I have a similar problem.
    I want to post a question to an ad but I'm not alowed. I get the same message as in the first post here.
    Why is that?
    Thanks!
     
  15. Sandra

    Sandra MODERATOR
    Staff Member Moderator TeamMisano Gold Supporter quattro Audi S3

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    19,421
    Likes Received:
    3,709
    Not sure why you having problems tbh. I thought everything was running smoothly. May i suggest you send a pm to administrators. :)
     

Share This Page