1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Classifieds RSS feed

Discussion in 'Forum Support' started by Eddie S3, May 2, 2012.

  1. Eddie S3
    Offline

    Eddie S3 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    6
    Since the classifieds has changed i had to change the address for the rss feed, but now i can't see what people are selling :(

    [​IMG][​IMG]
  2. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,571
    Likes Received:
    241
    Just looking into it for you now.....

    A
  3. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,571
    Likes Received:
    241
    Hi the only bit that seems to have a problem is the Image... this is on our bug list as it's the same problem with the search...

    We will fix all these bug :)

    Many thanks

    A
  4. Eddie S3
    Offline

    Eddie S3 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    6
    Tried adding a new feed for the classifieds but its still the same.
    If i open one and close firefox then it comes up with the name

    [​IMG]
  5. Eddie S3
    Offline

    Eddie S3 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    6
    bump...is anything happening with this?
  6. Eddie S3
    Offline

    Eddie S3 Member

    Joined:
    Jul 27, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    6
    :confused:

    Still getting the URL instead of whats being sold
  7. Sandra
    Offline

    Sandra MODERATOR Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    15,918
    Likes Received:
    2,296
  8. IrishDave
    Offline

    IrishDave Member

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    645
    Likes Received:
    43
    I am also having problems with the classified's section. Having bought a new laptop running windows 8 and mozilla, I only seem to be able to view the first 10 adverts then there is nothing except a blank page. Any ideas.I am pretty computer illiterate so be nice.

Share This Page