1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Classfileds

Discussion in 'Forum Support' started by Andie0, Jun 18, 2013.

  1. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    [Jun 18, 2013]
    Aaaaa i cant seem to find out how to do a classfileds ad wtf!!!!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 26, 2014]

  3. @udi A3
    Offline

    @udi A3 Site Sponsor Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    1,770
    Likes Received:
    175
    [Jun 18, 2013]
    I have this issue all the time, end up posting classifieds in random sub forums and getting threads locked and a slap lol.

    something needs fixing...

    that was 666 posts... ooer
    #2
  4. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,731
    Likes Received:
    338
  5. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    [Jun 19, 2013]
    Yer thats cool but how do i get to that without your help in future?

    Fricking starnge because i got some food today and it cam to £6.66 thats maddd
    #4
  6. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,731
    Likes Received:
    338
    [Jun 19, 2013]
    Its on the right handside of the classifieds home page and says "Add a new forsale advert" Large blue button :)

    or under the setting you will find post classifieds

    Many thanks

    Adam
    #5
  7. Andie0
    Offline

    Andie0 Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    491
    Likes Received:
    13
    [Jun 19, 2013]
    Thanks alot
    #6
  8. mcpickering
    Offline

    mcpickering Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    [Jul 27, 2013]
    Hi, thought i would just add to this thread.

    I'm trying to post a classified Ad for my Car, i have tried 3 times now and each time it start loading then goes to a blank white page, then nothing happens. if i leave it, nothing loads. If i refresh it, then it takes me to the site but the advert isn't there. any help?

    thanks.
    #7
  9. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,347
    Likes Received:
    1,315
    [Jul 27, 2013]
    You have to be patient as the little old man powering the classifieds takes a while,I found that although no confirmation of the advert it had posted it.
    #8
  10. mcpickering
    Offline

    mcpickering Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    139
    Likes Received:
    2
    [Jul 27, 2013]
    ok, will try being patient. hopefully it doesn't now bring up 3 adverts!
    i did do it last night for the first time. guess i will wait and see.

    thanks for the help.
    #9
  11. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,347
    Likes Received:
    1,315
    [Jul 27, 2013]
    I know its a pita,if you still cannot post in the antiquated classifieds then post on the model relevant section quoting me,if you cannot post then you have no alternative.
    #10
  12. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,731
    Likes Received:
    338
    [Jul 27, 2013]
    Have you tried a different browser?

    Many thanks

    A
    #11

Share This Page