1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

chips

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by imported_confused1834, Aug 6, 2004.

  1. imported_confused1834
    Offline

    imported_confused1834 Guest

    what kind of hp can u get from a chip and which is the best one to get?
    #1
  2. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,837
    Likes Received:
    842
    [ QUOTE ]
    vette944t said:
    what kind of hp can u get from a chip and which is the best one to get?

    [/ QUOTE ]
    That's a pretty pointless question. How can anyone possibly answer that?

    What car are you talking about? Is it petrol or diesel? Turbo or non-turbo? Manual or automatic? Do you want top-end power, more torque, or both? How much do you want to spend?

    If you want people to help you, you need to put some thought into your question. Get my drift?
    /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif
    #2
  3. Danielson
    Offline

    Danielson Member

    Joined:
    Jun 6, 2004
    Messages:
    704
    Likes Received:
    0
    most turbos 30hp+ 10-12hp na
    #3
  4. Mutinyno9
    Offline

    Mutinyno9 Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    best chip, thats hard to say there are a lot of good ones out there. Here are some good ones....

    -AMD
    -APR
    -GIAC
    -Upsolute
    -Neuspeed (P-Chips)
    -there are more i just can't think of them off the top of my head
    #4
  5. imported_RastaS4
    Offline

    imported_RastaS4 Guest

    [ QUOTE ]
    Audi_A4_Quattro said:
    best chip, thats hard to say there are a lot of good ones out there. Here are some good ones....

    -AMD
    -APR
    -GIAC
    -Upsolute
    -Neuspeed (P-Chips)
    -there are more i just can't think of them off the top of my head

    [/ QUOTE ]

    Don't forget SPORTEC! When I got my first chip and exhaust (stage 1) on my S4, it increased from 265bhp to 340bhp!
    Like everyone said, your question is pointless unless you say what car you have!

    G.
    #5
  6. Mutinyno9
    Offline

    Mutinyno9 Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    RastaS4 where are you located? Cause in the states, i have not heard of them before(or maybe i don't get out much, either way i have not heard of them)
    #6
  7. imported_RastaS4
    Offline

    imported_RastaS4 Guest

    [ QUOTE ]
    Audi_A4_Quattro said:
    RastaS4 where are you located? Cause in the states, i have not heard of them before(or maybe i don't get out much, either way i have not heard of them)

    [/ QUOTE ]

    Actually, they are strongly present in the states... well recently I mean! Well known too! They are based not far from Zurich, web site: www.sportec.ch

    G.

    PS: search the internet, they might have a web site for the states...
    #7
  8. Mutinyno9
    Offline

    Mutinyno9 Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    248
    Likes Received:
    0
    i'll have to check them out even though i'm not on the market for a chip. Its funny how the original poster of this thread hasn't responded
    #8
  9. imported_RastaS4
    Offline

    imported_RastaS4 Guest

    yup really weird.... /ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif

    G.
    #9

Share This Page