1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Central locking

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by 666markyboy, Oct 1, 2009.

  1. 666markyboy
    Offline

    666markyboy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    1,131
    Likes Received:
    34
    [Oct 1, 2009]
    Stopped working tonight.... most annoying as it took me sometime to work out how to get to the filler cap when the flap is locked...lol anyway pump sounds to running fine in the boot so i'm guessing a pipe has come adrift somewhere.... where are the common places to start looking first ???
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Nov 23, 2014]

  3. Westy
    Offline

    Westy Double Dark Side! Diesel & 8P

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Messages:
    17,342
    Likes Received:
    988
    [Oct 2, 2009]
    #2
  4. 666markyboy
    Offline

    666markyboy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    1,131
    Likes Received:
    34
    [Oct 3, 2009]
    the graphite impellar had disntegrated.... ordered some replacement parts off the Bay.... car throws a hissy fit when you unplug that pump... windows wont work, interior light stopped working and that ontop of the locks.... i guess there all tied into each other
    #3
  5. zeeeebo
    Offline

    zeeeebo Lifes one big laugh

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    0
    [Oct 4, 2009]
    yep mines just done the same as yours! i took my pump apart and none of the following worked!
    the graphite disk had shattered! just waiting for a new pump at the mo because if you install a whole unit you have to reprogram the central locking.
    #4

Share This Page