1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Central locking not working?

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by Jock-W, May 5, 2013.

  1. Jock-W
    Offline

    Jock-W New Member

    Joined:
    Apr 8, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    [May 5, 2013]
    My audi a4 avant remote central locking has stopped working. Something is draining the battery on the car,not sure what yet as I've not been using the car unless moving it to get in the garage after jump staring it. Won't be driving it for another 2 weeks so have got it hooked up to an optimizer,which says the battery is fine,every else seems to be working fine but for some reason the remote central locking isn't? Anybody any idea if its a common problem and what it could be? Thanks in advance.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 26, 2014]

  3. docurley
    Offline

    docurley Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 12, 2003
    Messages:
    3,859
    Likes Received:
    25
    [May 7, 2013]
    Check the floor for any damp carpets also check battery area for water.
    #2
  4. hades-
    Offline

    hades- Yorkshire & Humber Rep. Regional Rep VCDS Map User

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    9,078
    Likes Received:
    558
    [May 7, 2013]
    its prob stopped working cos the batt went flat
    when batt is charged
    put the key in ignition turn on dont start
    press lock unlock
    then see if it resyncs.
    #3

Share This Page