1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CD ERROR reporting on Symphony II

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by GaryHorse, Jul 21, 2012.

  1. GaryHorse
    Offline

    GaryHorse New Member

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    [Jul 21, 2012]
    I have a SII in my A3 - recently obtained through a mate who was upgrading. When I connect it it says there is a CD ERROR. No CDs in the unit and I managed to remove the top plate which reveals a small piece of injection moulded white plastic about 1cm square lying loose by the CD selection mechanism. Cannot see where where it might have come from - it has two small posts on it to indicate it is a hinged part. Anyone taken their SII apart and might recognise it if I sent a pic via a PM? Thanks.
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,320
    Likes Received:
    1,229
    [Jul 22, 2012]
    Just post a pic on the thread.
    #2
  4. GaryHorse
    Offline

    GaryHorse New Member

    Joined:
    Jun 23, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    [Jul 22, 2012]
    Here's the link to a picture of the item... PutPhoto
    Can anyone trace where this bit goes? Thanks!
    #3

Share This Page