1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Car wont start!

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by matt blowen, Aug 8, 2013.

  1. matt blowen

    matt blowen Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Hi peeps when to start the cr this morning and it wont fire up. I have scaned it using vcds and throws up no faults but i can smell fuel when it cranks! Please help thanks
     
  2. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid
    Supporter

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    732
    Try resetting adaptions, it worked for me once then said throttle mechanical error
     
  3. matt blowen

    matt blowen Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Just tried bumping and it starts first time now??
     
  4. kevin0410

    kevin0410 New Member

    Joined:
    Jun 3, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    3
    Could be the crank sensor failing. When mine died it didn't throw a fault code straight away
     
  5. matt blowen

    matt blowen Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Im thining that now m8, any idea where it is on a agu? Cheers
     
  6. matt blowen

    matt blowen Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    found it, its behind the oil filter to the right, also need a rocker cover gasket, any one know the part number for agu?
     

Share This Page