1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Car not running quite right

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by scotty86d, Mar 12, 2012.

  1. scotty86d
    Offline

    scotty86d New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    [Mar 12, 2012]
    Good morning folks.

    I've got a leon cupra-180 and it has been running flat in 4/5/6 and doesnt pull amazingly in 1/2/3.

    I've replaced the recirc valve, it used to flutter and the spring was useless-now it is silent again but still runs a bit lame.

    I've switched back to 98 ron fuel but to be honest I can't see 95 making this much of a difference.

    Emissions some back perfect on mot ramp. Spark plugs seem ok, no obvious pipe leaks. I cleaned the throttle body and had that realigned also

    I had some data logs from vag com, was advised to replace the air flow meter which I did to prove no more positive. One thing that was noticed was how much advance was being pulled out-this was whilst being run on 95 i'll admit

    Can anyone take a look at my logs and see if there is anything that stands out?

    i've got them on an excel sheet as typing them up here would create the longest post in history. If you might be able to assist could you put your email up and I can send them through asap.

    Thanks in advance for any assistance

    Scotty
    Last edited: Mar 12, 2012
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 20, 2014]

Share This Page