1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Car just looses all power and stops for a split second......

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by 0morg, Aug 18, 2011.

  1. 0morg

    0morg New Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi all, It has only happened twice so far but something is not right. When planting my foot to the floor at about 5000 rpm the power stops and its like someone is tapping the break for a split second and then the power is on again through the rev range. Im not sure if its always at 5000 rpm ( its only happened twice in 2 weeks) I have a 2.0tfsi quattro 2005 i was just wondering if anyone could shed some light on this. I dont think its a misfire i have no codes as they have been cleared about a week ago and it still happened.

    Cheers
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Sock

    Sock Shark in a Goldfishes clothing

    Joined:
    Nov 23, 2010
    Messages:
    576
    Likes Received:
    18
    Hi mate,

    Are you saying there was fault codes but you have cleared them?

    I have a miss fire on mine but it has only come up with a code once but it does it under heavy acceleration ramdomly from time to time.
     
  4. warren_S5

    warren_S5 Moderator
    Staff Member Moderator VCDS Map User

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Messages:
    7,230
    Likes Received:
    2,473
    DV issue ?

    When was it last serviced (Inc. Plugs).

    What were the DTCs
     
  5. 0morg

    0morg New Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    yes sock its sound like the same problem do you know what is causing it? i have changed the dv upgraded it and also new irodium plugs 4 weeks ago. but this problem arised 2 weeks ago :/ the fault code was a maf code which was me playing so i have cleared that. x
     

Share This Page