1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant Access Links / My Profile

mikeA2B Feb 25, 2006

  1. mikeA2B

    mikeA2B Member

    385
    0
    16
    Hi
    I cant access my home / profile, Links and Messages, I have signed in but when I click it end up back on the home page.

    /ubbthreads/images/graemlins/noidea.gif
     
  2. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator TFSI Owners Group Team V6 Gold Supporter Team Tornado Audi S4 quattro Black Edition s tronic

    8,336
    2,877
    113
    Me neither. If I click on "Home" or "My Home", it just defaults to the forum index.

    Any ideas, Admin? /ubbthreads/images/graemlins/confused.gif
     
  3. Beerzo

    Beerzo Masa'warty 3200... Talk To Me!

    1,242
    0
    36
    i have this problem too.
     
  4. mattpanton

    mattpanton Member

    122
    0
    16
    I also have this problem!
     
  5. Kevint

    Kevint Active Member

    1,182
    0
    36
    [ QUOTE ]
    Me neither. If I click on "Home" or "My Home", it just defaults to the forum index.

    Any ideas, Admin? /ubbthreads/images/graemlins/confused.gif

    [/ QUOTE ]

    Just so as to make this crystal clear...

    When I click on "Home" I get returned to the forum index, but when I click "Your Home" I get my PM box, edit profile options etc...

    Have you tried (or did you mean) "Your Home"?

    Kev.
     
  6. mattpanton

    mattpanton Member

    122
    0
    16
    Both the 'home' and 'your home' take me to the forum index, I think somewhere in a setting I selected 'make forum index my default page' or something like that, hasn't worked since, hope that helps.
     
  7. mikeA2B

    mikeA2B Member

    385
    0
    16
    yup same
     
  8. Halgernon

    Halgernon New Member

    25
    0
    1
    And ditto here, too... all links to forums, home and your home lead to the same place (and it isn't Rome).

    Help?!
     
  9. Nessy

    Nessy VW + Audi mad

    927
    86
    28
    [ QUOTE ]
    And ditto here, too... all links to forums, home and your home lead to the same place (and it isn't Rome).

    Help?!

    [/ QUOTE ]

    Ditto.
     
  10. Kevint

    Kevint Active Member

    1,182
    0
    36
    It's being looked into.

    Kev.
     
  11. TDI_Boy

    TDI_Boy Member

    51
    0
    6
    Hi,
    I'm having this problem too...

    ta
    Mark
     
  12. Andy101

    Andy101 Active Member Team Ibis Audi A6 Audi Avant Owner Group Black Edition

    249
    44
    28
    Me too.
     
  13. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator TFSI Owners Group Team V6 Gold Supporter Team Tornado Audi S4 quattro Black Edition s tronic

    8,336
    2,877
    113
    [ QUOTE ]
    It's being looked into.

    Kev.

    [/ QUOTE ]

    Any news on this, Kev? I haven't been able to access My Home for weeks.
     
  14. Kevint

    Kevint Active Member

    1,182
    0
    36
    Nothing new, sorry mate.

    'tis happening though.

    Kev.
     
  15. jojo

    jojo Looking for Boost! Staff Member Moderator Team Daytona Audi S3 quattro Audi A6 Audi Avant Owner Group

    28,899
    3,553
    113
    Have you guys tried logging out of AS.net, and logging back in? I don't actually have this problem myself, but logging onto the forum on a different computer, takes me straight to my 'Home' page.

    HTH
     
  16. Halgernon

    Halgernon New Member

    25
    0
    1
    Yep - several times... :-/

    I seem to recall a setting somewhere which allowed me to make the forum list page the home page, but I could be wrong.

    Any news on this would be good...
     
  17. doeboy

    doeboy Member

    602
    0
    16
    This only started happening to me when i ticked the box in settings in my profile to turn "Your home" to main index. After i did that not quite knowing what it would do- it loops back to main like the rest of you are suffering

    It must be a different cause to the rest of you, or is it?
     
  18. ribena

    ribena Member

    75
    0
    6
    ditto /ubbthreads/images/graemlins/mad.gif
     
  19. mattpanton

    mattpanton Member

    122
    0
    16
    Answer can be found here.....

    Link

    towards the bottom of the post.

    Matt
     
  20. joost

    joost Active Member

    1,169
    0
    36
    Just to add a different spin on this one, I can get into my home page but can amend any of the details. I click the 'amend detail' link and do the necessary changes but when I click to submit, I keep either getting the error messge 'It does not appear that this was submitted from the proper form' or it just sends me back to the home page again.

    Any ideas what I'm doing wrong or is there an issue with the site?
     

Share This Page