1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can Needle Sweep be activated on 2011?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by pretarion, Jan 9, 2011.

  1. pretarion
    Offline

    pretarion New Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    [Jan 9, 2011]
    Just curious if the Needle Sweep feature is an option via VCDS on a 2011 A3 in USA?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 15, 2014]

  3. Khufu
    Offline

    Khufu Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    5,703
    Likes Received:
    30
    [Jan 9, 2011]
    the needle sweep is only available on the S3 (and im guessing the RS3) cluster, not any of the A3 ones.
    #2
  4. PilotAudi
    Offline

    PilotAudi New Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    478
    [Jan 9, 2011]
    Will our BE have a different cluster to the S3. Clearly the Rev Counter markings on Diesel will be different.
    #3
  5. audicruiser
    Offline

    audicruiser Audi Heaven

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    46
    [Jan 10, 2011]
    Yes as the S3 cluster and RS3 clusters have "S3" and "RS3" marking on them plus a 200mph speedo I think...
    #4
  6. Smoothie
    Offline

    Smoothie Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,431
    Likes Received:
    4
    [Jan 10, 2011]
    yes think it only be gone S3, RS3 and GTI MK6 as i seen recently on mates
    #5
  7. PilotAudi
    Offline

    PilotAudi New Member

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    478
    [Jan 10, 2011]
    Works on some A4 and A5 Sport and Sline versions and S4/5

    It's a little thing but I love it.... said the actress etc ;-)
    #6

Share This Page