1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

can i with vcds do on my 8L ...

Discussion in 'VCDS (formerly VAG-COM) forum' started by James Moore, May 22, 2012.

  1. James Moore

    James Moore Member

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    a mate has a vcds and want to know if on my 18.t can do:

    needles to sweep on turn of key?
    hazards to come on when hitting brake hard?
    mirrors to go down on backing up?
    come home lights?
    auto windows on lock?

    also how do i lock doors on driving off?
     
    #1 James Moore, May 22, 2012
    Last edited: May 22, 2012
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. James Moore

    James Moore Member

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    anyone?
     
  4. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,041
    Likes Received:
    1,394
    In short, no.

    If he has vcds then he should be able to login & check himself for the lock on speed.
     
  5. James Moore

    James Moore Member

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    well to be honest his giving me the runabout and said if i can find out how, i can use his machine on a sat
     
  6. k1ano

    k1ano Member

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    135
    Likes Received:
    9
    Do the audis do the hazard lights when braking ? ... Looks real mad if you go on a Renault track day for example cause many of the new models do it ...
     
  7. James Moore

    James Moore Member

    Joined:
    May 22, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    VCDS option: Hazard lights w/ABS activation - TDIClub Forums

    i found for skoda

    Open Control Module Address 09 Central Electric > Coding > Long Coding helper > Byte 17 Bit 0 > tick box and save

    but not audi, i did see a post a month back for the a4 and a6 , but no a3
     

Share This Page