1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Can anyone help even audi failed

liquids3 Jun 15, 2011

  1. Sam_

    Sam_ Down under

    3,038
    480
    83
    I think you need a bigger signature image ;)
     
  2. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    Wel i like the way it looks just not the way it drives atmo so thought id cheer myself up ok!,lol
     
  3. Welly

    Welly VX220 SC Driver :)

    10,696
    129
    38
    We're all just trying to help mate :thumbsup:

    I would be very suspect of one of the injectors. They do fail.
     
  4. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    I know everyone has helped out so far thanks to everyone!,just spent alot on other things it could have been!,thanks!!,guna order genuine injectors tomoz!
     
  5. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    £139.00 an injector this bill is getting big!
     
  6. s3dave

    s3dave TFSI Hybrid Supporter

    10,110
    736
    38
    Try cleaning them first......
     
  7. Alex C

    Alex C Well-Known Member VCDS Map User Audi S3

    3,277
    362
    83
    !? £139 per injector?
     
  8. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    Have cleaned them thats why i was trying to see if anyone thought it might be something else!,have found them for £90 each for gen ones now!,might as wel up rate them aint it!
     
  9. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    Was'nt injectors!
     
  10. S3MMA

    S3MMA Member

    235
    4
    16
    what was your problem?

    I have similar issues with mine at the moment its over fuelling, lumpy idle and won't get out of limp mode,
    I am getting it diagnosed tomorrow!
     
  11. ja3mie

    ja3mie A3 1.8t Quattro Sport!

    277
    2
    16
    thats cheap... lol some peugeot injector prices will give you a shock! lol
     
  12. liquids3

    liquids3 Member

    931
    22
    18
    Yea mine is driving fine really over 2000 revs, under and on idel splutering and black smoke,have changed coil packs,spark plugs,maf sensor,injectors,temp sensor,second lambda sensor,two boost hose's!,cleaned fuel rail,fuel return pipe,checked all other pipes!,comes up on diag - muiltiple missfire!,the lambdas are maped out due to decat!,there does seem to be black residue under bonnet nearer the back!,thinking it might be hairline crack in manifold hard to see though!
     

Share This Page