1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bug

Discussion in 'Forum Support' started by Macdoon, Feb 8, 2012.

  1. Macdoon
    Online

    Macdoon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    322
    [Feb 8, 2012]
    Getting this message after logging in.....(been a member for a couple of years)
    Macdoon, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
    Any help would be appreciated, many thanks

    Mac
  2. Ads

    Ads

    [Dec 19, 2014]

  3. ScottD3
    Offline

    ScottD3 I want your faulty electronics Supporter

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Messages:
    15,228
    Likes Received:
    1,050
    [Feb 8, 2012]
  4. Macdoon
    Online

    Macdoon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    322
    [Feb 8, 2012]
  5. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    333
    [Feb 8, 2012]
    Hi Mac

    Your account looks fine. I have changed quite a lot in the last 24hours and a few people seem to be having a few problems with cached pages.. Can you try clearing you browser and trying again..

    Please let me know if you are still having problems.

    Many thanks

    Adam
  6. Macdoon
    Online

    Macdoon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    322
    [Feb 11, 2012]
    Hi Adam

    Cleared browser, no longer have the banner as stated above, however access to classifieds is no longer available.

    Mac
  7. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    333
    [Feb 11, 2012]
    Hi Mac

    Can you please try again..

    can you also tell me which style are you on? fixed or fluid?

    Many thanks

    Adam
  8. Macdoon
    Online

    Macdoon Well-Known Member

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    1,639
    Likes Received:
    322
    [Feb 11, 2012]
    Still no button for classifieds, apologies Adam not sure what you mean by fixed or fluid

    Mac

    Back from work.....turned on puter...... back to receiving the message above
    Last edited: Feb 11, 2012
  9. Bean5
    Offline

    Bean5 kidney bean

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    2
    [Feb 12, 2012]
    Hi I am also getting the same message, and also when viewing the "full site" on my I phone all I can view is the plain mobile site even if I click the "full site" link at the bottom of page.
    Thanks
  10. voorhees
    Offline

    voorhees Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,328
    Likes Received:
    1,307
    [Feb 12, 2012]
    The style of how ASN is seen by you,bottom left or right on a pull-down menu Mac
  11. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    333
    [Feb 12, 2012]
    Hi Mac

    Ok now I understand I think... You were talking about the Classifieds tab at the top of the screen. This is just a short cut to the trading post forum further down the screen.. I have switched it back on so you should now see your classifieds tab back :)

    Hop that's what you were looking for.

    A
  12. Bean5
    Offline

    Bean5 kidney bean

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    2
    [Feb 13, 2012]
    still having this problem even on my net book/tablet
  13. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    333
    [Feb 13, 2012]
    Hi All really sorry if your still having problems I am working on it and the guys from Vbulliten are also trying to help out. We will get the bottom of this in the next few days.

    Once again very sorry if you are having this problem.

    Many thanks

    A
  14. Bean5
    Offline

    Bean5 kidney bean

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    2
    [Feb 15, 2012]
    It's absolutely no problem as long as you guys are aware of the issue, I'm sure I can bare this plain forum browser for another week or so!

    Cant wait to get the normal skin back tho! It's like goon from ps3 to Atari lol
  15. Administrators
    Offline

    Administrators Administrator Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    333
    [Feb 15, 2012]
    Ok here is a quick solution for you....


    I ahve turned off the auto detection so that you will by default get the full site. Anyone wanting the mobile can select it from the list...

    We'll see how many people complain about this :) I'll carry on working on a solution...

    If someone who is having this problem wouldn't mind calling me or letting call them so I can try a new setting and see if it solves the problem... text ar call me on 07703 532828

    Many thanks

    A
  16. Bean5
    Offline

    Bean5 kidney bean

    Joined:
    Jan 9, 2012
    Messages:
    344
    Likes Received:
    2
    [Feb 15, 2012]
    Omg it's back!! Perfect! It's like I can read again! Lol
    cheers mate

Share This Page