1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Braking problem/fault! any help/advise please?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by S3featesV9, Jan 10, 2011.

  1. S3featesV9
    Offline

    S3featesV9 Active Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    12
    [Jan 10, 2011]
    been recently getting an intermitant fault, where the big red symbol is being displayed on the cluster...looked up in manual and its aparently a 'danger' and within the braking system.

    although i have not noticed anything different whilst braking, its pretty worrying!

    any help, adivse or common placed to look?

    thanks
    #1
  2. jay1601
    Offline

    jay1601 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    1,269
    Likes Received:
    35
    [Jan 10, 2011]
    fault codes ?
    #2
  3. S3featesV9
    Offline

    S3featesV9 Active Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    1,033
    Likes Received:
    12
    [Jan 10, 2011]
    something about power to ABS
    #3
  4. Mpathe
    Offline

    Mpathe 1st gear

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Messages:
    394
    Likes Received:
    0
    [Jan 10, 2011]
    is this not just the pad warning light indicating low pads
    #4
  5. JD09
    Offline

    JD09 I'm not modding, I'm improving VCDS Map User

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    3,101
    Likes Received:
    40
    [Jan 10, 2011]
    This?
    #5

Share This Page