1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

brake issues

Discussion in 'Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)' started by harmless, May 12, 2013.

  1. harmless

    harmless Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    has anyone else had issues with the brakes on there b7 tdi?

    brakes were fine then all of a sudden came to a junction and brake was solid with no braking force.
    i can replicate this randomly and pumping the brake makes it feel like milk bottle tops for brakes, its in the garage at the moment, they couldnt find anything obviouse with the lines or vacuum pipes, they think it could be either the fuel pump of the servo? anyone less had this issue?

    first hard brake is fine and will do an emergency stop just nothing after.. initial stop brake isnt as goos as it use to be but does slow the car?

    any help would be great

    thanks
     
    #1 harmless, May 12, 2013
    Last edited: May 12, 2013
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. harmless

    harmless Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    no body got any ideas with this one?

    ive had new brake discs and pad, fluid changed its like the vacuum isnt enough?
     
  4. harmless

    harmless Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Could it be the ERG Value is dirty/clogged? ive been reading that this has something to do with the brake boost??
     
  5. harmless

    harmless Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    IMG_1462.jpg IMG_1463.jpg

    guys does this look like one of my lines have collapsed? im running out of places to look, have checked the vacuum side and cant see anything too adrift
     

Share This Page