1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BOSE sub amp deletion/replacement?

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by GeoffDunk, Mar 30, 2013.

  1. GeoffDunk
    Offline

    GeoffDunk Active Member

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    559
    Likes Received:
    57
    [Mar 30, 2013]
    I have an 53' S4 with RNS-E and Bose and I want to add a JL sub box & amp from a previous car, can I straight swap the Bose sub amp for my JL amp with ease or is the Bose sub amp integrated with the rear speakers too?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 22, 2014]

  3. Rom
    Offline

    Rom Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    444
    Likes Received:
    6
    [Mar 30, 2013]
    On the A3, amp runs speakers too.

    Andy Mac is the guy to speak to, hes done a lot of work with the A3, offering up a nice upgrade etc. Not sure if he does anything for A4 though.

    Ive completely done away with all factory Bose stuff, running my own amps, speakers and sub, and wiring. But not tried integrating any of it into factory head unit, or existing amp .
    #2
  4. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    31
    [Mar 30, 2013]
    Bose amp runs all the speakers on the B6 including the sub
    #3
  5. GeoffDunk
    Offline

    GeoffDunk Active Member

    Joined:
    Jul 11, 2012
    Messages:
    559
    Likes Received:
    57
    [Mar 31, 2013]
    What's the best way to upgrade the Sub on this system. I want to use my RNS-E and keep it as OEM as possible?
    #4

Share This Page