1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bose rear shelf speakers and sub stopped working?

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by stapo69, May 10, 2009.

  1. stapo69
    Offline

    stapo69 All hail the mighty quattro!

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    969
    Likes Received:
    1
    [May 10, 2009]
    I have he full amped 10 speaker Bose set up in my 1998 S4. Just noticed yesterday the rear shelf speakers and sub have stopped working but I still have the front and rear doors working.

    They all worked before and I have the correct ISO connector to run it all properly.

    Cannot see why just these would stop working but not the rest?

    Any ideas anyone?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 16, 2014]

  3. andybnwc
    Offline

    andybnwc Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    752
    Likes Received:
    0
    [May 10, 2009]
    output to the amp maybe , what systems in there
    #2
  4. andybnwc
    Offline

    andybnwc Member

    Joined:
    Jun 29, 2007
    Messages:
    752
    Likes Received:
    0
    [May 10, 2009]
    head unit sorry
    #3
  5. stapo69
    Offline

    stapo69 All hail the mighty quattro!

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    969
    Likes Received:
    1
    [May 11, 2009]
    Has the full amped system, so wouldn't hve any sound I don't think if the amp was not on, even with the original headunit in they don't work, gonna go through the amp pins and speakers later and test em
    #4

Share This Page