1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bose question?

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by Dan TheMan Welburn, Dec 10, 2012.

  1. Dan TheMan Welburn
    Offline

    Dan TheMan Welburn Member

    Joined:
    Jun 3, 2012
    Messages:
    459
    Likes Received:
    23
    [Dec 10, 2012]
    Will the Bose speaker system work on any b6/b7 or is the factory wiring from doors needed aswell? (i did search before asking :) )
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 21, 2014]

  3. dale86
    Offline

    dale86 Member

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Messages:
    377
    Likes Received:
    9
    [Dec 10, 2012]
    I could be wrong but I think the wiring is different and different amps and the way its amped up. Im also pretty sure its a no go area to get the right wiring and swap it around as its just so different again im not a 100% though.
    #2
  4. quattrojames
    Online

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,904
    Likes Received:
    479
    [Dec 11, 2012]
    #3
  5. marktdisport
    Offline

    marktdisport Active Member

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    1,195
    Likes Received:
    15
    [Dec 11, 2012]
    B7 uses can bus wiring but still probably a way around it do kufatec sell looms for your needs
    #4
  6. PetrolDave
    Offline

    PetrolDave Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    82
    [Dec 11, 2012]
    There's no CAN bus connection to the standard amp, or to the Bose amp or speakers.
    #5

Share This Page