1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Boost Display

Discussion in 'RS3 Forum' started by KKM, May 18, 2013.

  1. KKM
    Offline

    KKM Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    24
    [May 18, 2013]
    Is this a standard feature? Or do I have to get this enabled?

    I thought it displayed the boost gauge when in launch control?

    thanks in advance

    Kev
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. NHN
    Offline

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat Site Sponsor VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,319
    Likes Received:
    1,229
    [May 18, 2013]
    AFAIK you should have this standard on an RS3.

    [​IMG]
    #2
  4. KKM
    Offline

    KKM Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    89
    Likes Received:
    24
    [May 18, 2013]
    All sorted now.... LapTimer not selected

    cheers
    #3

Share This Page