1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bluetooth issue

rhys084 Feb 21, 2010

  1. rhys084

    rhys084 Member

    109
    3
    18
    I have a problem with the bluetooth GSM. (2009 S3)

    I have an iphone 3Gs and it connects to my RNS-E unit it works perfectly but only stays connected for about 40 minutes before disconnecting. The phone isn't switching its bluetooth off.

    P.S. both the RNS-E and GSM module were fitted at the factory.
     
  2. rickyquicky

    rickyquicky Member

    342
    0
    16
    Hi mate I have the same problem, but have a Nokia N97 (absolute piece of **** btw)

    It randomly disconnects, and sometimes if I make a call it will still go through the phone rather than the cars speakers. My other phone used to be perfect all the time so I would say its more than likely the phone going by my experience.
     
  3. DJAlix

    DJAlix VAG Car Coding Site Sponsor Team Ibis VAG Can Professional VCDS Map User Gold Supporter quattro ODIS (Offboard Diagnostic System)

    3,154
    2,563
    113
    Not had this with my set up, 09 RNS-E + iPhone 3G (not S). Is the firmware of the units up to date, FW650?
     
  4. rhys084

    rhys084 Member

    109
    3
    18
    I'll have to check the firmware tomorrow.
     
  5. wesley

    wesley Giac Extreme+!! Lovin it

    350
    23
    18
    If you google this problem you will see its a very common fault with the iphone 3gs, not sure why as yet but thought the new apple update might of sorted it out but not had chance to test it yet.
     
  6. aristides

    aristides Member

    550
    0
    16
    OEM BT + Iphone 3g working fine for me too

    Could be the phone`s fault , does it upload your contacts?
    I guess your FW should be 0650 since it `s a 2009 model
     

Share This Page