1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Blank DIS Problem

Discussion in 'A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)' started by danhar707, Nov 28, 2012.

  1. danhar707
    Offline

    danhar707 New Member

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Hi all,
    As of this morning's startup on way to work, my DIS suddenly stopped working normally. The top half normally shows radio or CD track info in red...this is now blank/black. The bottom half usally displays mpg, miles till empty, etc, controlled by buttons on end of RHS stalk; but this has gone blank/black too. The DIS does show some signs of life though...e.g. the yellow low fuel warning came up ok and my brake pads warning came and went as it has been doing recently (gotta get those rear brakes done!) Also pressing the buttons in the cluster brings up the speed limit info. I also managed to get the the warnijng test function to work...can't remember which button...but I got the red and yellow warning symbols on the bottom half ok.

    So basically the display works but its deciding to not show anything. Any ideas people?

    Regards,
    Dan
    #1
  2. TYphoon GB
    Offline

    TYphoon GB Member

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    255
    Likes Received:
    14
    Did you try pressing the reset button again?
    #2
  3. danhar707
    Offline

    danhar707 New Member

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    im such a dumbass. didnt even know there was a button on bottom side of right stalk. all working again now. helps to read the manual sometimes.
    #3

Share This Page