1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Best way to cut back of glovebox to fit Phatnoise?

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Roswell, Nov 6, 2005.

  1. Roswell
    Offline

    Roswell Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    [Nov 6, 2005]
    As subject really.

    Do I have to remove the whole glovebox or can I cut it from the front?
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Dec 20, 2014]

  3. A6QuattroDriver
    Offline

    A6QuattroDriver Member

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    [Nov 6, 2005]
    Glove Box should come out simply by removing 5 bolts - certainly did on my A4 which I've been playing with this afternoon.

    Would recommend removing it as it'll make it easier and safer to work on - you'll end up with a better job I reckon and probably let holes in your hands.

    Good luck
    #2
  4. scoTTy
    Offline

    scoTTy Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    9
    [Nov 6, 2005]
    Came out easy on my TT and S4 so I don't see why the A3 should be different.
    #3
  5. Banwell
    Offline

    Banwell previously LeeS3

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    [Nov 6, 2005]
    you might want to mod the phatbox to fit the glove box. Ie remove it from its metal housing.
    #4
  6. The911SC
    Offline

    The911SC Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2003
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    1
    [Nov 7, 2005]
    I would put it in the boot where nature intended!.. New glovebox is about £130 and there is not much room behind it on the A3.
    Personal choice though..
    #5
  7. Banwell
    Offline

    Banwell previously LeeS3

    Joined:
    Jan 4, 2003
    Messages:
    393
    Likes Received:
    0
    [Nov 7, 2005]
    [​IMG]
    #6
  8. Roswell
    Offline

    Roswell Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    [Nov 7, 2005]
    [ QUOTE ]
    you might want to mod the phatbox to fit the glove box. Ie remove it from its metal housing.

    [/ QUOTE ]

    Yeah, I've taken the big aluminium looking bit off but where the glovebox slopes down at the back there isn't enough room to fit what's left of the Phatnoise in!!

    Is your Glovebox cut at the back Lees3?
    #7
  9. The911SC
    Offline

    The911SC Active Member

    Joined:
    Sep 28, 2003
    Messages:
    1,035
    Likes Received:
    1
    [Nov 8, 2005]
    I dont think that is his install unless he drives a LHD?..
    #8
  10. imported_craigyjp
    Offline

    imported_craigyjp Guest

    [Nov 8, 2005]
    The ones I have done are on the RH side of the GB, drop the GB and cut the back out the same size as the phatbox.

    [​IMG]

    The phatbox site slighty proud, but the door closes perfectly

    Craig
    #9
  11. Roswell
    Offline

    Roswell Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    [Nov 8, 2005]
    Cool...thanks again craigyb!!
    #10
  12. gizze
    Offline

    gizze Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    615
    Likes Received:
    0
    [Nov 9, 2005]
    [ QUOTE ]
    [​IMG]

    [/ QUOTE ]

    Is that a beige head unit?!! /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
    #11

Share This Page