1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Battery Light on Permanently

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by imported_kris_tdi, Feb 21, 2005.

  1. This leads me too think the alternator has had it, also when running its only pushing 12volts not 14 like it used too. any ideas?
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. Olly__K

    Olly__K Guest

    deffo the alternator.
    /ubbthreads/images/graemlins/smile.gif
     
  4. CJ A4

    CJ A4 Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2004
    Messages:
    2,664
    Likes Received:
    0
    Yeah mate if you drop anymore volts get the alternator looked at ...sounds like anyway.
     
  5. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    44
    Must be the alternator, if it was the battery then you'd still get 14v with the engine running
     
  6. gonna try sort something today, unfortunately i might have too pay someone too do it as im at work all day and i gotta go to chester friday night argh
     
  7. Right, got in the car to go too work this morning and all is well. Im confuzzled!!!!
     
  8. moschino

    moschino Member

    Joined:
    Jan 7, 2003
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    I have seen this problem on several cars, the problem was down to corrosion on the earthing lead from the alternator.
    Something to be aware of.

    Jim.
     
  9. cheers for that, im going too have a proper look, funnily enough it hasnt happened since then.
     

Share This Page