1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

BAD Vibrations.....

Discussion in 'A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)' started by mnetska, Feb 15, 2005.

  1. mnetska

    mnetska New Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    So I had all four wheels re-balanced, and also had a four wheel alignment. I am still getting this vibration at high speeds. Below 60mph it is OK, but between 60 and 80 it is very bad. Once I go above 90mph it seems to go away. What could this be? I thought for sure it was a wheel balance or alignment, now I have NO IDEA. Please HELP!

    PS..It's a 99 A6 2.8 with 104,000 miles.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. Soupie69uk

    Soupie69uk Owner

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    2,852
    Likes Received:
    11
    Could be the a buckled wheel but i would have thought that the people balancing the wheels would have noticed this.
     
  4. mnetska

    mnetska New Member

    Joined:
    Dec 7, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    That's what I would think. Also, if it was a buckled wheel, would'nt it vibrate at all speeds? Not just between 60 and 80 mph?
     
  5. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator
    Staff Member Moderator Audi S4

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    6,934
    Likes Received:
    1,479
    Basic, I know, but you have double-checked the tyre pressures, haven't you?
     

Share This Page