1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

back window washer

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by dantdi, Mar 13, 2008.

  1. dantdi
    Offline

    dantdi ...

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    511
    Likes Received:
    4
    [Mar 13, 2008]
    Any one had problems wit back window washer? Not had chance to look at mine yet. can hear the motor running but thats it. Any one took there tail gate inside panel off? if so how easy ?

    Thanks
    Dan
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

  3. S3 chj
    Offline

    S3 chj Member

    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    306
    Likes Received:
    1
    [Mar 13, 2008]
    #2
  4. abdus
    Offline

    abdus Top Gear VCDS Map User

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    1,826
    Likes Received:
    1
    [Mar 13, 2008]
    did you check in the rear quarter panel inner arch for fluid loss? if it is there, then it might be the pipe got disconnected under the sub unit...

    I had the same problem...check this pic:

    [​IMG]

    this might also help :)
    #3
  5. jonS3
    Offline

    jonS3 Member

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    [Mar 13, 2008]
    haha, isn't that my car?
    #4
  6. freddie
    Offline

    freddie New Member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    [Mar 14, 2008]
    I am having the same problem myself, i took apart the boot and all i could find was what looked like a pump (wrapped in a foam type block) it had a pipe in and a pie out? is this a secondary pump? i had no joy anyway. unless that is a waterpump and has gone faulty. i have checked the connection to the wiper motor and that is fine. it is wrecking my head:keule:
    #5

Share This Page