1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

B5 Bose amp swap for later model??

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by fauconberg, Apr 22, 2010.

  1. fauconberg

    fauconberg New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    This may have come up before but didn't see it, sorry if it has!

    I've got intermittent fuzziness in my driver's door speaker and I think its a dry solder joint in my bose amp. I'm not much of an electrician so was wondering if I would have any problems swapping it out with a bose amp from a later model? I've seen lots of later versions on ebay so they seem to be easier to get hold of.

    Thanks :thumbsup:
     
  2. Advert Guest Advertisement


  3. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    3,212
    Likes Received:
    508
    The connector is different on the later Bose amp it's not plug & play, you would have to do some rewiring.
     
  4. fauconberg

    fauconberg New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thats a shame....looks like I'll have to sit tight for the right model on ebay.

    Thanks for your help
     
  5. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    43
  6. fauconberg

    fauconberg New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Can't believe I missed that one!! Went for silly money too, have to be more on the ball!

    Thanks for pointing that one out, appreciate it.
     
  7. B5NUT

    B5NUT Well-Known Member
    VCDS Map User

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    3,212
    Likes Received:
    508
    I think I may have one like that in the house, will have a look around.

    Edit. Just found one.
     
    #6 B5NUT, Apr 26, 2010
    Last edited: Apr 26, 2010

Share This Page