1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AVS 60k service indicator reset

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by Masterm8fo, Mar 27, 2006.

  1. Masterm8fo

    Masterm8fo Warmonger

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    I know similar has been posted but......

    i took mine to AMD for a 3rd AVS service 3 months ago at 56k - service indicator was asking for it and the service indicator only went upto 12300 after another 1500 miles post service and is now on its way back down

    i dont drive the arse out of it and generally do runs of upto 20miles which i know is not great for the car but dont use the car for work as i get train so its a weekend car

    any ideas ?? its now gone down to 10300 and when i first got it after its 2nd AVS it was showing 18k til next service

    AMD told me it would increase after driving but its not gone upto the level i reasonably would expect

    I specifically asked for AVS and they confirmed this was what they did.




    any suggestions greatly appreciated
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. madvw

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    lol 12k? luxury!

    Mine came back with 9300, then after 500 miles, it went down to 7100 miles....

    Mind you saying that, I must have done another 500 miles since then, and it hasn't moved.
     
  4. Masterm8fo

    Masterm8fo Warmonger

    Joined:
    Sep 13, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    yes mine was 9300 straight from AMD and i aws told it would go upto circa 18k as it had done after the previous main dealer 2nd AVS
     

Share This Page