1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Avant TDI M plate lumpy at constant speeds

Discussion in 'Classic Audi Forum' started by garymc999, Jan 24, 2006.

  1. garymc999
    Offline

    garymc999 New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    [Jan 24, 2006]
    My freind has a Avant TDI 1.9. He is having problems with driving the car smoothly at a constant speed. It starts to Kangaroo, garages locally have no idea. Anyone had a similar problem, or any ideas. You know the garages normal approach is saturation bombing technique, try lots of new parts until its fixed.

    Thanks freinds.....
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 16, 2014]

  3. Rev-head
    Offline

    Rev-head Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    7
    [Jan 24, 2006]
    Should post in Diesel Section they are clued up on the TDI engine...scroll down on Forum Index and you will see Forum

    My thoughts go straight to fueling problem......Injection Pump not timed properly?......Timing in General..........

    Is the turbo working ok ?

    Maybe MAF problem?

    Cheers

    Steve
    #2
  4. mas
    Offline

    mas Member

    Joined:
    Jul 31, 2005
    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
  5. Rev-head
    Offline

    Rev-head Active Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    7
    [Jan 24, 2006]
    #4

Share This Page