1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi Temp Sensor

Discussion in 'A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)' started by tonybolony, Nov 26, 2010.

  1. tonybolony
    Offline

    tonybolony Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    1
    [Nov 26, 2010]
    Ok so i am new to a V8 engine, and my S4 was showing a warning light , so i checked it out and the error was Low Voltage in Temp Sensor, so i am guessing i need to take a look and possible replace this (po117) .

    Anyway what i was hoping is somebody can tell me where this is, or show me a pic / diagram pointing to it?

    Any help appreciated as always.

    Tony
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Oct 2, 2014]

  3. tonybolony
    Offline

    tonybolony Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    1
    [Nov 27, 2010]
    nobody can help me?
    #2
  4. quattrojames
    Online

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,893
    Likes Received:
    477
    [Nov 27, 2010]
    Whats your engine code?
    #3
  5. quattrojames
    Online

    quattrojames Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Messages:
    13,893
    Likes Received:
    477
    [Nov 27, 2010]
    This is for a BBK

    [​IMG]
    #4
  6. murran
    Offline

    murran Active Member

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Messages:
    1,540
    Likes Received:
    34
    [Nov 28, 2010]
    i did a clutch on an 06 plate rs4 last week. it is where that picture above says. i remember thinking i hope i dont have to change one of those anytime soon! looks like an arse to get to.
    #5

Share This Page