1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi Radio Lock

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by jphc, Sep 25, 2013.

  1. jphc

    jphc RS6 Dreamin'

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    152
    Likes Received:
    8
    Ok, so i have the Double din Concert II stereo in my A3.

    I need to take it out for several reasons. When i plug it back in will it require an unlock code? Don't seem to have any type of code for this car anywhere in my documentation.


    Thanks!

    J
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. LEE69

    LEE69 07 170 DSG

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    165
    Mine paired straight back up no code needed in mine.
     
  4. jphc

    jphc RS6 Dreamin'

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    152
    Likes Received:
    8
    Thanks Lee.

    Can confirm, that it does indeed just work once plugged back in.

    J
     
  5. LEE69

    LEE69 07 170 DSG

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    165
    Ace concept, not like the last car faffing about with the code.
     
  6. jphc

    jphc RS6 Dreamin'

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    152
    Likes Received:
    8
    Aye, had a Focus and every time the battery died i'd be dammed if i couldn't find that bloody code anywhere!
     
  7. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,051
    Likes Received:
    1,396
    It remembers the last vin connected too, so unless you plum it into another car, it will not need a code.
     
    LEE69 likes this.
  8. jphc

    jphc RS6 Dreamin'

    Joined:
    Aug 20, 2013
    Messages:
    152
    Likes Received:
    8
    That's ever so clever. How does one go about finding their code anyway?

    J
     
  9. NHN

    NHN Retrofitter - Audi - VW - Skoda - Seat
    Site Sponsor Gold Supporter VCDS Map User

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    28,051
    Likes Received:
    1,396
    Ask audi if its not inside your service/radio book, later cars didn't have codes supplied anymore, as audi never thought you would need, as that radio was fitted to that car, hence remembers vin so no need to input code.
     
  10. MrLapou

    MrLapou Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    120
    Makes it harder to simply plug a nicked one in....
    Can concur, the car remembers the code if headunit removed.
     

Share This Page