1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi Phatnoise

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Anito, Sep 28, 2005.

  1. Anito
    Offline

    Anito Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    434
    Likes Received:
    2
    Hello All,

    It's been a while since my last post, but as i'm thinking about changing my car I though I'd ask the experts.

    I'm thinking about ordering a new B7 A4 with Phatnoise. Simple question, is it worth it in terms of quality, performace, etc? Or should I save my money and buy something aftermarket?
    cheers.
    #1
  2. Roswell
    Offline

    Roswell Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    If your gonna get a Phatnoise, don't get it from Audi.....they want £700 for the thing.

    I just bought mine on Ebay for £200 and am fitting it myself (with a little help from Craigyb /ubbthreads/images/graemlins/wink.gif

    As for the quality and performance.....I don't know yet as my car isn't due until the end of October /ubbthreads/images/graemlins/frown.gif

    Look at some of Craigyb's posts or even PM him. He does Phatnoise installs and he's only about an hour away from you!
    #2
  3. scoTTy
    Offline

    scoTTy Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    1,959
    Likes Received:
    9
    I love mine (has it about 6 weeks or so). I bought the VW one from ebay for £169. All works perfectly and is virtually plug and play.
    #3
  4. rasA4
    Offline

    rasA4 Four Rings Mafia Specialist

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    3,103
    Likes Received:
    1
    boughtone from the states one of the best things i have bought!! /ubbthreads/images/graemlins/dancing.gif
    #4
  5. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,829
    Likes Received:
    836
    Does it only work with VAG OEM head units, or can it be set up to play with aftermarket HUs, like Alpine?
    #5
  6. Anito
    Offline

    Anito Member

    Joined:
    Dec 13, 2003
    Messages:
    434
    Likes Received:
    2
    Cheers guys, i'll take it from the list of options then.
    #6
  7. imported_craigyjp
    Offline

    imported_craigyjp Guest

    I have 3 phatnoises in stock currently.

    Craig
    #7
  8. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,829
    Likes Received:
    836
    [ QUOTE ]
    Does it only work with VAG OEM head units, or can it be set up to play with aftermarket HUs, like Alpine?

    [/ QUOTE ]

    BUMP!
    #8
  9. madvw
    Offline

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    [ QUOTE ]
    I have 3 phatnoises in stock currently.

    Craig

    [/ QUOTE ]

    how much are you after for an audi phatbox Craig?
    #9
  10. scoTTy
    Offline

    scoTTy Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2003
    Messages:
    1,959
    Likes Received:
    9
    #10
  11. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,829
    Likes Received:
    836
    Thanks, ScoTTY. Have looked & it doesn't look like i can hook it up to my Alpine HU. /ubbthreads/images/graemlins/thumbsdown.gif
    #11
  12. madvw
    Offline

    madvw Active Member

    Joined:
    Jul 26, 2005
    Messages:
    2,488
    Likes Received:
    2
    take a look here:

    http://www.phatnoiseuk.co.uk/phatnoise_buy.php

    they seem to be offering an alpine phatbox solution (granted, it uses a certain head unit, and they dont have it in stock) - but you could ask them how it's possible.

    I have doubts whether this site is affiliated with phatbox though..
    #12
  13. jdp1962
    Offline

    jdp1962 Grumpy Old Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    5,829
    Likes Received:
    836
    [ QUOTE ]
    take a look here:

    http://www.phatnoiseuk.co.uk/phatnoise_buy.php

    they seem to be offering an alpine phatbox solution (granted, it uses a certain head unit, and they dont have it in stock) - but you could ask them how it's possible.

    I have doubts whether this site is affiliated with phatbox though..

    [/ QUOTE ]

    You're a diamond, Madvw. That Alpine HU is exactly the one I've got. I've sent off an enquiry email asking if they can supply the Phatbox only to hook up to it.
    /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif
    #13
  14. petersargeant
    Offline

    petersargeant New Member

    Joined:
    Nov 29, 2004
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi Craig - I am very interested in a phatnoise but for some reason I can't PM you. Can you please let me have a price for supply and fitting. Thanks.
    #14
  15. Roswell
    Offline

    Roswell Member

    Joined:
    Jul 27, 2005
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    I think Craig is offline for a week or so....maybe try him again in the middle of October!
    #15

Share This Page