1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi Paint issues/Autoexpress

steve184 Aug 4, 2005

  1. steve184

    steve184 Active Member

    1,138
    1
    36
    My originla bird doo doos post has dissapeared unfortunately so i'm having to start a new thread

    I was one of the people mention in the artcicle this month - this came about as I sent an email to the watchdog at autoexpress - they contacted me for extra detail but then replied saying they had spoken to audi and they said this this this and this - not that helpful as its the generally official shpiel audi tell everyone i think. So basically although there is some bad publicity there - it hasn't actually helped me in any way although at least i tried and i didn't just role over like a dog like audi expect most people to do - hence they get away with it. I suspect it would have been looked into deeper had more people complained about the same issue - but as you can see only 3 or 4 people have been in touch.

    cheers

    steve "they must expect me to keep watch over my car 24 hours a day" /ubbthreads/images/graemlins/cool.gif
     
  2. TDI-line

    TDI-line Uber Post Whore Team Floret Silver quattro Audi A3 Black Edition TDi

    9,602
    1,422
    113
    Nice try Steve. /ubbthreads/images/graemlins/beerchug.gif
     
  3. imported_Watson

    imported_Watson Guest

    0
    0
    0
    A slight tangent, but has anyone experienced any rust spots on their paint? I have a couple on the rear wheel arch, which appears to be some kind of fiberglass panel. I assume it is something in the metallic paint...
     
  4. simonl

    simonl Member

    273
    1
    18
    /ubbthreads/images/graemlins/confused.gifrust /ubbthreads/images/graemlins/confused.giffibreglass panel.
     
  5. imported_Watson

    imported_Watson Guest

    0
    0
    0
    Indeed... that's why it is presumably something in the paint surface. It certainly looks like rust. I suppose I need to take it for a respray, but I was a bit curious if anyone else had a similar problem...
     

Share This Page