1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

audi avant tdi 1.9 sport

darcar Jun 12, 2007

  1. darcar

    darcar New Member

    17
    0
    1
    I am new to this site, so hello to all audi owners. I have just bought my terrific audi a4 tdi 1.9 sport 2003 model with 64000 miles on the clock. my only problem at present is the rear wiper wash is not working, just very slight foaming coming out of both jets, these are clear, the front are working fine, can anyone suggest what the problem could be,
     
  2. simonwjones

    simonwjones Member

    365
    1
    18
    theres a joint in the cable normally just before it leaves the boot area and enter the tailgate. Its common for these to come loose or even come off and so most of the water drains into the rear wheel arc.

    Easy fix, just need to find the joint. Check for the water in the wheel well inside the boot first.

    Have you tried removing the jet from the washer and trying it without it in


    Cheers

    Simon
     
  3. darcar

    darcar New Member

    17
    0
    1
    Thanks Simon, i will check that suggestion this weekend.
     
  4. darcar

    darcar New Member

    17
    0
    1
    Hi Simon, sorted the problem, just as you suggested, blockage behind the jets, thanks again.

    dave.
     
  5. simonwjones

    simonwjones Member

    365
    1
    18
    no prob mate

    Simon
     
  6. Jimmy TDI

    Jimmy TDI Pro Tinkerer Audi A4 Audi Avant Owner Group TDi

    1,310
    260
    83
    I know this is an old thread, but rather than start a new one I may as well resurrect this. How do the jets come off, as the spray from mine isn't all that great?
     

Share This Page