1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi A4 - Rear Light Bulbs Fault

amz Oct 4, 2012

  1. amz

    amz Member

    185
    3
    16
    Hi people,

    I am getting really fed up and frustrated with my rear light bulbs blowing out every other week literally!

    Is this a common fault? Is there a solution to this annoying problem?
     
  2. amz

    amz Member

    185
    3
    16
    Am I the only one with this fault then?
     
  3. Mike.M

    Mike.M Well-Known Member

    2,510
    170
    63
    Not had a problem myself. Sounds like too much current is getting to the bulb and burning it out which could only be an electrical issue.
     
  4. SmoothAssault

    SmoothAssault Will design for mods

    822
    53
    28
    Sorry, probably a dumb answer but are you definitely putting the right bulbs in? They're dual filament aren't they? I imagine if you were putting single filament ones in, that might be causing them to pop?

    EDIT: Should be these I think...
    Bulbs: AUDI / A4 SALOON / 2004 (04)
     
    Last edited: Oct 4, 2012
  5. amz

    amz Member

    185
    3
    16
    Yes I've definitely put the right ones in but I get the same problem after a while.

    I've googled the same problem and there have been numerous threads...but no solution :(
     
  6. hades-

    hades- Well-Known Member VCDS Map User

    9,482
    646
    113
    my daughters A3 was blowing rear bulb every few weeks
    i used to get them from my pals garage
    i ended up buying 2 from halfrauds as we were away so had to buy them
    not had a prob sinse around 3 mth
     
  7. marktdisport

    marktdisport Active Member

    1,195
    15
    38
    Buy a decent brand may be the answer
     
  8. amz

    amz Member

    185
    3
    16
    I'm hoping this might do it actually, fingers crossed!
     
  9. demus

    demus Fire in the hole..

    355
    19
    18
    There can be big differences in bulb qualities, I put nice bright Philips and Osram bulbs in our Landy and it kept eating them, said sod it and bought two Ring lamps from the motor factor and they've been fine for about 3 years now, and just as bright...
     

Share This Page