1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi A3 Sportback 2.0L S-Line

Discussion in 'New A3/S3 (8V Chassis)' started by TunnelRat, May 15, 2013.

  1. TunnelRat
    Offline

    TunnelRat New Member

    Joined:
    May 15, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    [May 15, 2013]
    Hi all

    Just took delivery of my new Audi A3 Sportback 2.0L TDi S-Line yesterday. Have to say it's mega!!!

    One problem I'm already having though is that it won't recognise my ipod classic when connected. Recognises my mates iphone no problem so wondering if anyone has had the same issue with the new A3 or if anyone has any idea how I might fix it?

    Cheers

    TR
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 19, 2014]

  3. SJW
    Offline

    SJW Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    209
    Likes Received:
    65
    [May 15, 2013]
    Hello TR,

    You might want to check another thread that looks at SD cards/MMI etc... and the cable connectivity. Older I-devices do not always work with certain cables. I cannot recall which thread but it is certainly one that is current.
    #2
    TunnelRat likes this.
  4. SJW
    Offline

    SJW Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    209
    Likes Received:
    65
    [May 15, 2013]
    In fact, you could look in the thread titled "Snagging list so far" started by Selar. He addresses the problem with I-device connectivity and cables.
    #3
    TunnelRat likes this.

Share This Page