1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

audi a3 all radio wires cut

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by Wheeler97, Apr 24, 2008.

  1. Wheeler97

    Wheeler97 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hi, I've bought audi a3 1999 and all the wires of the radio are cut. I have put a EURO connectors, but the rear speakers fizz.It's driving me nuts :scared2::keule:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    39
    The rear/sub amp loom is on a non standard mini ISO connector (the yellow plug shown below on the yellow/green/blue connector), so I doubt you've been able to connect that one up. Are you using the stock radio or an aftermarket one?
    [​IMG]
     
  4. Wheeler97

    Wheeler97 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Aftermarket. Subwoofer does work, if I disconnect the amp subwoofer stops working, but there's still that anoying fizz in the rear speakers. :wtf: :keule:
     
  5. AndyMac

    AndyMac Moderator
    Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    39
    Depends how they've spliced into the rear loom, can you post a pic of the wiring behind the HU?
     

Share This Page