1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Audi A3 1.6 1999 Speedo Issue

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by FMAudia31.6, Sep 2, 2012.

  1. FMAudia31.6
    Offline

    FMAudia31.6 New Member

    Joined:
    Sep 2, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    [Sep 2, 2012]
    Hi all,


    Newbie here with a speedo issue, After trawling the internet and the forums i thought i would post something looking for help.

    Basically it cut out the other day, took it to my mechanic who said he ran a diagnostic and the gearbox/crank sensor came up which i thought was fine but haven't ordered a part yet but since then the fuel gauge is now playing going all the way down to zero but only when I go round bends. this makes me think tht its not a sensor but a supply issue to the cluster but all the other dials work but there is also the added confusion of the oil sensor also flashing up now and again. I checked with my laptop and vag-com at home i like to do a bit of diy but didnt see any gearbox sensor fault code.

    To wrap up any help would be appreciated with the following:

    1) Does anyone know the login codes for an A3 1.6 1999 so i can do an instrument test using vag-com?
    2) anybody else experienced who had it fixed who can provide advice on how to go about fixing it without changing every sensor known to man?

    Thanks for all your help beforehand!!
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 17, 2014]

Share This Page