1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone in Leicester or near vagcom my car for me ?

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by rickparmar, Aug 9, 2007.

  1. rickparmar
    Offline

    rickparmar va va voom

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    0
    Cant get my vagcom to set up on my laptop, Does anyone have one near me where they can scan my car please

    Thanks :)
    #1
  2. Jaywoo_A3
    Online

    Jaywoo_A3 Audi dead, 2.0T all the way!

    Joined:
    May 17, 2006
    Messages:
    513
    Likes Received:
    0
    Im in Burton on trent if u get stuck?
    #2
  3. Tooks
    Offline

    Tooks Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    740
    Likes Received:
    29
    I don't live in Leicester anymore, but my folks do, and I visit them quite a bit so could drop by one day?

    How much of a hurry are you in, and whereabouts roughly in Leicester are you?

    Which bit do you want scanning, or is it a general full scan? I've got a fully registered copy of VAGCOM, so should be able to do most things.

    Drop me a PM if you like.

    Cheers.
    #3
  4. rickparmar
    Offline

    rickparmar va va voom

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    2,268
    Likes Received:
    0
    Cheers Tooks

    Live in oadby area, Ive got mine running now but i can only get the 409 running and has come up with coolant temp sensor

    Which area do your folks live in ? and also am not in a hurry :)
    #4
  5. Tooks
    Offline

    Tooks Active Member

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    740
    Likes Received:
    29
    I'm over near Grantham.

    I've only got the 409 version too, as I'm using a third party interface, but it is fully registered so has all the functions. Not sure if that's any more useful than what you've got?

    Happy to come over if you think it will add anything?
    #5

Share This Page