1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone had probs with their indicators

Discussion in 'A4/S4 forum(B5 Chassis)' started by imported_christhick, Feb 20, 2005.

  1. My indicators seem to be playing up occasionally. The indicators flash once or twice and then stay on permanently. The light on the dash also stays on ‘green’. The hazards work fine so I’m sure its not the relay, fuse or a bulb fault.

    Has anyone had a fault indicator stalk which needed replacing?
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide this advert.
  3. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator
    Staff Member Moderator Audi S4

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    7,075
    Likes Received:
    1,571
    New one on me. Maybe a case of stripping down, cleaning the contacts & putting it back together.
     
  4. Sounds like that's your flasher unit mate... basically a relay. It stops after a few flashes because the coil is probably knackered and heats up and breaks down after 1 or two operations.

    Just a thought...
     
  5. Mustafa4hmed

    Mustafa4hmed Member

    Joined:
    Nov 6, 2004
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Im gettin a prob when i indicate left - it dont seem to cancel out most of the time and keeps on indicatin left. Some times it does cancel out so not sure what it is.
     
  6. I'm hoping someone will say its a problem with the indicator stalk. Then I can justify replacing it with cruise control!!!

    Its another clitch for the mechanics to look at when they do the Cambelt.

    Cheers for your help lads.
     
  7. jdp1962

    jdp1962 Grumpy Old Moderator
    Staff Member Moderator Audi S4

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    7,075
    Likes Received:
    1,571
    Good thing you didn't post this question on a BMW forum. /ubbthreads/images/graemlins/laugh_roll.gif /ubbthreads/images/graemlins/laugh_roll.gif /ubbthreads/images/graemlins/laugh_roll.gif
     

Share This Page