1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Anyone got a Blackberry Storm?

Discussion in 'A3/S3/Sportback (8P Chassis)' started by KARL, Dec 21, 2008.

  1. KARL
    Offline

    KARL Member

    Joined:
    Mar 3, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Is there a fixing available for it yet to use with the armrest phone prep?
    #1
  2. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Hi there i have a blacberry storm.
    i wouldnt have thought not yet
    just use a car charger instead
    done
    #2
  3. Nelson_R32
    Offline

    Nelson_R32 Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    305
    Likes Received:
    1
    According to cullmann they won't be making anymore phone cradles for the system and even if they were there would never be a phone cradle for the Blackberry range due to the charging connection. The last one I know of is the Nokia 3109.

    If the Storm is rSAP (which I'm 99.9% sure it is) you can enhance your bluetooth with the rSAP adaptor. Although its best to pop to your Audi Centre and confirm you'll get the phone book etc. The only way you'll do this is by actually doing a check with the unit as it's still not confirmed as working via rSAP on Audi's lists.
    #3
  4. NHN
    Offline

    NHN Modmetractor Site Sponsor

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    27,221
    Likes Received:
    1,218
    Yeah it wont happen, it was limited anyway when they did make the cradles & usually only Nokia from what I remember, not many others since the inception of the bluetooth modules
    #4
  5. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    The phone connects to the car perfectly plus you have full control phone book etc
    #5
  6. magnus911
    Offline

    magnus911 R8GGA

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    453
    Likes Received:
    1
    Yeah I have one - but i find that it always resets itself to a ridiculously high volume in the car and I have to turn it down every time it connects...

    Other than that, full functionality and I got a car charge off ebay for less than £5.

    Have you tried the sat nav function yet?
    #6
  7. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    aint got sat nav
    #7
  8. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    sorry yeh on the phone lol
    #8
  9. magnus911
    Offline

    magnus911 R8GGA

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    453
    Likes Received:
    1
    i was pretty impressed with it - seems to work as well as my dad's Tom Tom. It also download the maps, traffic data and speed camera sites so it's got more functionality than my RNS-E! That said however, i didn't see a postcode function..
    #9
  10. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    plus you have to pay for the kbt you use
    #10
  11. magnus911
    Offline

    magnus911 R8GGA

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    453
    Likes Received:
    1
    No all data is included on the Storm tarrifs..

    But it's not comptible with Enterprise server if you want to use it at work..
    #11
  12. KARL
    Offline

    KARL Member

    Joined:
    Mar 3, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    ok, thanks. Yes, will get a car charger but was hoping for the tidiest solution possible and seeing as i have the armrest prep, was hoping to hide it in there without need for any wires...oh well

    Had a Blackberry before this and connected fine via bluetooth. This one connects fine too but last couple times i've tried to make a call I've gotten a high pitch "squeel" through the speakers, which was nice. Hopefully that will go away some time soon. Finding battery life sh*t too, that's why I'm looking for a way to charge in the car, as the bluetooth eats the battery up.
    #12
  13. MarcQuinlivan
    Offline

    MarcQuinlivan Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    2,539
    Likes Received:
    2
    これで、ここでは、少数の歴史と語ったが必要だ 無名の英雄 この土が削除されます ある人は、継承はされています 造幣局からの輸入 人々の多くがないのにネウルエウンイ 事実、この老いたहेごみमेरे 彼は帽子にゴミ収集した これは、うわっイレオルスがズボンです そして彼は、フラットに住んで協議会
    彼は'真のनानाである 大きな皿の後に起動チクヒギル 彼はउन्हें得ることができる職業を持って 彼は根が何उन्हेंデイジー電話
    #13
  14. magnus911
    Offline

    magnus911 R8GGA

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    453
    Likes Received:
    1
    Well I asked the guy in the shop and he told me I could use BES; but then when I tried to activate it, no joy. I called Vodafone and they said that they couldn't provision it for Enterprise. Did they tell me wrong? I hope so!
    #14
  15. newsboy
    Offline

    newsboy Member

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    works perfectly with out look no enterprise server
    good it blokes you see
    #15
  16. magnus911
    Offline

    magnus911 R8GGA

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    453
    Likes Received:
    1
    Yeah great...I have it working like that. The reason I want to use my enterprise server is so when I send items from the bb, they appear in Outlook; and contacts / calendar update automatically and immediately.

    Also, if I'm out all day I don't come back to 100 unread emails in Outlook when I've read them already on the BLackberry!
    #16
  17. MarcQuinlivan
    Offline

    MarcQuinlivan Active Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    2,539
    Likes Received:
    2
    これで、ここでは、少数の歴史と語ったが必要だ 無名の英雄 この土が削除されます ある人は、継承はされています 造幣局からの輸入 人々の多くがないのにネウルエウンイ 事実、この老いたहेごみमेरे 彼は帽子にゴミ収集した これは、うわっイレオルスがズボンです そして彼は、フラットに住んで協議会
    彼は'真のनानाである 大きな皿の後に起動チクヒギル 彼はउन्हें得ることができる職業を持って 彼は根が何उन्हेंデイジー電話
    #17
  18. benr
    Offline

    benr Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    819
    Likes Received:
    0
    Do Brodit not do a mount/aactive mount for the storm yet?

    One of these would probably be your best bet for a tidy install
    #18

Share This Page