1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Any1 Help Please

Johnboymason Nov 23, 2012

  1. Johnboymason

    Johnboymason Member

    73
    0
    6
    This Light is always on on my clock is it the breaks??

    tdisline_12.jpg
     
  2. T0m

    T0m Active Member

    516
    26
    28
    Brakes yes well your front pads.
     
  3. Johnboymason

    Johnboymason Member

    73
    0
    6
    cheers tom
     
  4. marktdisport

    marktdisport Active Member

    1,195
    15
    38
    Or a dodgy sensor wiring in the plug !! Check pads 1st though lol
     
  5. Johnboymason

    Johnboymason Member

    73
    0
    6
    am gonna take it to uncle garage tomorrow and investigate lol
     
  6. hades-

    hades- Well-Known Member VCDS Map User

    9,482
    646
    113
    mine hasnt got a green arrow like that :detective2:
     
  7. Mine came up on the DIS when my break pad wear wire broke, never got any other lights, and went straight off when i fitted new pads,
     
  8. Johnboymason

    Johnboymason Member

    73
    0
    6
    has any1 had 17965/P1557/005463 - Ross-Tech Wiki happen ive check hoses n stuff and they seem fine my car works ok now and then but then loses power then comes bk on a while after am confused lol
     
  9. marktdisport

    marktdisport Active Member

    1,195
    15
    38
    Try running it with the maf sensor unplugged for a day see if it still does it.... Check all vac hoses aswell,
     
  10. Johnboymason

    Johnboymason Member

    73
    0
    6
    will try that tomorrow mark cheers
     

Share This Page