1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Another problem with a3

Discussion in 'A3/S3 Forum (8L Chassis)' started by John2708, Mar 24, 2013.

  1. John2708
    Offline

    John2708 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So I changed my trailing arm bushes and since doing this ESP light stays on any ideas on how it fix this thanks for any help given cheers John
    #1
  2. phil miller
    Offline

    phil miller Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    845
    Likes Received:
    83
    what codes have you got mate? have you made sure both ABS sensors are fully connected?
    #2
  3. John2708
    Offline

    John2708 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2013
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    No there is no code coming up so you think a loose connection
    #3
  4. phil miller
    Offline

    phil miller Member

    Joined:
    Sep 9, 2012
    Messages:
    845
    Likes Received:
    83
    Yeah i would of thought so dude, you have to re check everything you have done, im sure you will fine a connector not fully connected dude
    #4
  5. s3dave
    Offline

    s3dave TFSI Hybrid

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,120
    Likes Received:
    728
    The light is on because you have upset the geometry of the car, get it 4WA and then you will be fine...

    Presume you have a quattro?
    #5
  6. <tuffty/>
    Offline

    <tuffty/> Badger 5 Edition Staff Member Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    1,285
    What have you scanned with? generic scanners don't always pick up codes from other modules... you need to use VCDS really and scan ABS module ideally...

    If a light is on the dash there will be a fault code recorded in one of the modules...

    <tuffty/>
    #6

Share This Page