1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Android app has stopped working

mikeyboy Nov 24, 2012

  1. mikeyboy

    mikeyboy S-line

    426
    49
    28
    Alright peeps just a quick one, I cant log in to audisport.net via the android app anymore it just says "unknown error. Error code logging you in". Anyone else having the same problem?
     
  2. voorhees

    voorhees Moderator Staff Member Moderator DSG

    16,146
    1,982
    113
  3. mikeyboy

    mikeyboy S-line

    426
    49
    28
    Cheers mate
     
  4. Administrators

    Administrators Administrator Staff Member Administrator Audi A4 TDi

    3,976
    588
    113
    Hi I have been looking at this and it seems to be working fine here... Can you try again please and let me know.

    Many thanks

    A
     
  5. Ads

    Ads License to drive

    8,230
    608
    113
    I'm getting exactly the same error on my android (Samsung galaxy S3) phone too.
     
  6. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,272
    183
    63
    Apologies - we had taken "Android App" to mean Tapatalk initially as that's generally speaking the go-to.

    We can replicate the issue on our native app here - it appears to be related to a recent change we've made; now looking into getting the two elements working together. We'll update you ASAP, in the meantime it might be worth having a look at Tapatalk to read the site (I believe it's still free as a reader?).

    Using the browser is another option - I switch to 'full site' view with the link at the bottom of the page, (or check 'request desktop site' if your phone has the option) and it works OK (also SGS3). I'm going to have a look at getting better functionaility in the mobile site, but we've got to look at this login situation etc. first...

    Apologies for the inconvenience, and thanks for your patience,

    Rob.
     
  7. mark_S3

    mark_S3 Team Silver

    778
    293
    63
    Same problem here. Cannot access ASN app since Saturday.... Please fix asap as its so much simpler to browse ASN than on Browser.
     
  8. Ads

    Ads License to drive

    8,230
    608
    113
    Thanks.

    I also use tapatalk but at the moment I'm having issues accessing ASN on that too. On my iPad tapatalk crashes as soon as I try to login to ASN, and tapatalk on my SGS3 just won't load any threads. All other forums I access work fine. Do you reckon this is you or me?
     
  9. Ads

    Ads License to drive

    8,230
    608
    113
    Yep, definite issue with ASN on tapatalk too.
     
  10. shariain

    shariain Well-Known Member

    1,182
    190
    63
    Hijacked

    There is a problem with the tapatalk on the iPhone also can't view new threads or another tabs at the too but I can access the forum menu but when you click on a thread it loads a blank screen.
     
  11. FactionOne

    FactionOne Administrator Staff Member Administrator

    3,272
    183
    63
    Yeah, sorry folks - basically we've added some cutting edge clever stuff (their words, not ours ;)) to the log-in routines. So cutting edge and clever that it's borked log-in from sources other than the full web interface.

    We're tinkering with stuff trying to effect a workaround to get it all going together, but we have a timezone complication with the developers we're working alongside, so I'd expect the first significant movement on this to be in something like the 18-24 hour range - but I'm afraid a promise of that even is out of our hands right at this moment.

    If however it looks like a firm fix will be somewhat longer in coming, we'll revert to the previous setup to get you all going on the mobile apps again, and run a scheduled test of any modified code with the new bits included once it's ready.

    Will keep you posted...

    R
     
  12. a6_chris

    a6_chris Well-Known Member

    1,883
    160
    63
    This is all I see!

    Keep us updated! ;)

    [​IMG]
     
  13. mikeyboy

    mikeyboy S-line

    426
    49
    28
    It's working again! Happy days!
     
  14. broken again?
     
  15. tee-bee

    tee-bee Member

    80
    11
    6
    Hi there,

    Attempted to log in via v.1.3 of the driod app.

    But got the error -

    Unknown error.Error code Loggin you in.

    Any ideas please?
     
  16. Louay

    Louay Well-Known Member

    1,114
    516
    113
    Is this problem ever goin to be fixed? Apologies to techies if an answer has already been given.

    Thanks
     
  17. voorhees

    voorhees Moderator Staff Member Moderator DSG

    16,146
    1,982
    113
    It has been fixed,just 'fixes' have altered it
     

Share This Page