1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

alpine h/u + aerial prob

Discussion in 'In-Car Entertainment' started by ribena, Apr 19, 2006.

  1. ribena
    Offline

    ribena Member

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Apr 19, 2006]
    hi all

    have totally replaced audi stereo components with new spks amp sub and h/u

    everything is fine apart from the radio reception. its an avant with the aerial in the rear windows and am using an aerial signal booster but is still a long way off good signal reception.

    the original h/u reception is excellent and just wondering how else I can get a decent reception on the alpine??

    simon
    #1
  2. Ads

    Ads

    [Sep 21, 2014]

  3. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Apr 19, 2006]
    Have you wired up the +12v for the aerial amp to the power antenna feed on the Alpine?
    Silly question I know but had to ask.
    #2
  4. ribena
    Offline

    ribena Member

    Joined:
    Oct 5, 2003
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    [Apr 19, 2006]
    hi andy

    not a silly question but yes I have ( is this good or bad?)

    this is the second aerial amp in the car as the first one was damaged

    there must be something weird going on somewhere along the line cos' I've had the original h/u in and out a couple of times and its always spot on

    hey ho will keep persevering but i really don't want to resort to an additional aftermarket aerial
    #3
  5. AndyMac
    Offline

    AndyMac Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Jun 10, 2003
    Messages:
    9,833
    Likes Received:
    30
    [Apr 19, 2006]
    One reason I went with a DAB HU, I was just fed up with hopeless FM reception
    #4

Share This Page